TheSimsE

Alla inlägg under januari 2011

Av Kim Andersson - 15 januari 2011 10:40

Ja, både min mamma och min lillebror spelar i samma stad som mig. Jag hade tur som inte fick allt raderat på min dator. Bara en grej blev raderat, och det var just den staden som mamma, min lillebror och jag spelade i.

Jag startade om programmet men det var fel ändå. Så nu ska jag börja om.

Men nu är det inte längre säkert att ni får Galvez historian idag. Jag hade tur i oturen kan man säga...

Av Kim Andersson - 15 januari 2011 10:04

Det kanske var den sista Galvez historian ni fick läsa eftersom min dator har ställt om sig och allt, jag fick välja språk på tangentbord och sedan så... Stog det att om jag fortsätter kommer allt att bli raderat på datorn. Och jag har laddat ner jättemånga fina saker, och dessutom har jag spelat länge med vissa familjer och det känns onödigt att börja om. Så raderas sims kommer inte jag ha någon Galvez historia mer, utan det blir isåfall någon annan, och troligen tråkigare. Jag vet inte om jag ska prova starta datorn, för det finns inget annat alternativ om jag ska fortsätta spela eller inte. Så jag startar min speldator nu och sedan får vi väl se hur allt gick...


Håll tummarna

Av Kim Andersson - 14 januari 2011 22:58

Här kommer en liten kort del av Galvez del 4. La upp den nu eftersom jag inte har något att göra. Men har heller inga bilder att göra den på...


Galvez historian handlar om en tjej som heter Gitana Galvez och är 19 år. Hon har rödbrunt hår och älskar att spela piano. Hon har skapat ett band som heter "Hot Hamburgers" Med hennes syster Gemma, hennes systers man Matthew och hennes vän Jack. 

En förklaring om hur du läser Galvez historian:

Gitana = Blå Text

Mamma Vivan = Orange Text

Stora Syster Gemma = Rosa Text

Pappa Mario = Röd Text

Matthew = Brun Text

Jack = Grön Text

Bartender = Grå Text

Övrig person = Lila Text

När en person pratar börjar meningen alltid med ett -. När någon tänker börjar alltid meningen med ett " och slutar med ett ".

Tex - Hej... eller "Usch.."


Vill du läsa Del 1, 2 eller 3. Gå in på www.thesimse.webs.com och klicka på "Galvez" Där finns också en förklaring och de tre första historierna!

Detta hände i förra avsnittet: Gitana och Gemma gick ut till en bar och då kom Matthew Hamming. Gemma var såklart väldigt otålig och Matthew verkade ändå komma henne närmare. Och plötsligt...

- Förlåt! Det var verkligen inte meningen! Förlåt... Bli inte arg! Jag lovar att jag ska hålla mig undan och aldrig mer störa dig. Jag lovar! Matthew skrattade.

- Kanske kommer tidningarna skriva om det. Men det bryr jag mig inte om. Ska vi gå hem till dig?

- Visst, men hur blir det med min syster då?

- Låt henne stanna, hon kan väl ta hand om sig själv?

- Jo, det kan hon... Jag går och säger till henne. Gemma gick till Gitana.

- Syrran...

- Aaa? Vad är det?

- Jag tror jag har en kille...

- Mhmm... Gitana hade druckit lite mycket och förstod inte riktigt vad Gemma menade.

- Jag går nu. Hejdå!

- Mmm... Gemma och Matthew gick hem till Gemma och Gitana stannade kvar.

- En till...

- Jag ska ge dig ett råd först. Drick inte så mycket. Du är tillräckligt lullig. Men visst, gör som du vill.

- Mhmm...

- Vi stänger om två minuter. Bäst att skynda sig.

- Mhmm... Gitana satt där de två sista minuterna utan att veta vad hon gjorde och sedan följde bartendern henne ut.

Gitana stod där, fortfarande omedveten om allt då en kvinna kom gående på gatan.

- Ska jag skicka en taxi?

- Mhmm... Jag menar ja... Gitana började förstå lite mer och kunde äntligen säga lite mer än Mhmm. Kvinnan ringde en taxi och den kom snabbt för att hämta Gitana.

- Vart ska du?

- Triumfvägen 1557

- Det ska bli! Taxin körde så snabbt den kunde och Gitana kom hem klockan 04:28, hon kastade sig i sängen. Klockan 11 var det dax att vakna igen och Gitana hoppade in i dushen och åt sim frukost.

Nu ringde telefonen.

- Hej det är Gitana.

- Hej syrran! Hur gick det igår?

- Bara bra, jag tog taxin hem.

- Så bra då! Jag och Matthew hade det jätte mysigt hos mig och nu ska vi skaffa ett spabad i huset!

- Kul för er. Ska ni flytta ihop eller?

- Jag vet inte, men han ska typ hälsa på sin mamma ikväll så vi kan väl gå ut då?

- Okej... Men bara en kort stund.

- Visst. Vi syns vid njae... 11 kanske. Vid Jockes okej?

- Okej, hejdå.

- Hejdå.

 

Gitana kollade på datorn och hittade något intressant.

Skådis sökes! Bra priser.. Vi finns på Första Avenyn 56 i Bridgeport. De 5 bästa kandidaterna blir anställda. Ansök nu! Gitana ringde en taxi och väntade på den utanför.

- Vart ska du?

- Första Avenyn 56...

- Det ska bli! Snart var Gitana framme och hon gick in. Där stod 20 personer om inte mer i kö och väntade på att juryn skulle ta ut dem. En lång tid senare hade län försvunnit och Gitana gick in.

- Hej...

- Hej, vad heter du?

- Gitana Galvez...

- Kan du berätta lite mer om dig själv?

- Mmm.. Jag heter Gitana Galvez och är 19 år, jag är singel och bor i en lägenhet och älskar fester och sånt. Räcker det?

- Javisst. Denhär meningen som står på din lapp ska du göra lite dramatisk så att det verkligen ser ut som att du menar det. Förstår du? Gitana läste lappen.

- Matt! Lova att stanna här! Jag ska hämta hjälp! Gitana försökte verkligen leva sig in i texten men juryn sa ingenting.

- Tack. Vi hör av oss om du har kommit vidare.

- Hejdå... Gitana gick ut.

 

Orkar inte skriva mer, men ni hade ivarjefall tur.

 

FORTSÄTTNING FÖLJER LÖRDAG

Av Kim Andersson - 14 januari 2011 20:50

Tänkte skriva lite om det nya expansionspaketet som kommer ut i början av februari. Den 1:a har vissa sagt. Den 3:e har andra sagt. Jag har förbokat mitt spel på cdon.com. Och de har vinterrea så jag rekommenderar dig att förboka spelet där. Själv tycker jag inte det verkar så värst intressant eftersom jag inte brukar använda utomhusmöbler och så. Kanske ibland. Men man vet ju aldrig så jag har förbokat det ivarjefall. Det kostade 199kr att förboka det på cdon.com och då var det vinter rea! Så köp det innan vintern tar slut eller MYCKET senare.

Ja, man ska få hängmatta som verkar vara det bästa med spelet. Och på bilderna ser det ut att vara en ny design. Imorgon kommer jag lägga ut bilder, annars kan ni ju alltid kika in lite på min andra sida www.thesimse.webs.com.

Kanske lite sent, men jag skapade bloggen idag, och min andra hemsida som är länken jag angav lite längre upp i inlägget har jag haft i snart 2 år! Så läs där också. Där finns allt kan man säga. Fast det är mycket lättare att skriva här! :)

Av Kim Andersson - 14 januari 2011 19:28

När min bebis växte upp och blev småbarn märkte jag att den hade snaggat där uppe. Fast det var en flicka. Det såg jättekul ut så jag passade på att ta en bild innan jag tog bort allt som gjorde den lilla spindelflickan. Allt har hänt mig frutom frisyren så det var verkligen kul att se. :)


Jaaa, bilden säger väl allt. :)

Av Kim Andersson - 14 januari 2011 19:01

Ja, som jag skrev på min huvudsida som ni kanske inte såg så har jag ju fått tre nya snygga frisyrer som jag använder ganska ofta och jag tänkte visa hur de ser ut på mina simmar. Alla tre frisyrer kommer ifrån thesims3.com's store och kostar riktiga pengar. Du kan få simpoints med orginalet The Sims 3 och Destination Världen om du blir medlem och registrerar ditt spel på hemsidan som jag angav lite längre upp i detta blogginlägg. Eller så kan du köpa simpoints via mobilen eller konto för en viss summa pengar. Själv köpte jag tre frisyrer till kvinnor och de kostade 100 simpoints styck. Slutpratat nu och här kommer mina bilder. :)


Före Hög Bulle 100 SP*

Efter (Finare från längre håll)

Före Spänne Utan Lugg 100 SP*


Efter


Före Viva Voluminös 100 SP*


Efter, jättefint på rödhåriga. Har tagit en bild på rödhåriga också. Den kommer här under



Ja, jag skulle rekommendera alla tre frisyrerna starkt. Men mest den tredje faktiskt. Nummer två är en riktig slappare, nummer 3 fest och nummer 1 är väl. Njae... Den passar väl till nästan allt. Vardag tror jag. Hehe...


*SP = Simpoints

Av Kim Andersson - 14 januari 2011 14:58

Galvez historian handlar om en tjej som heter Gitana Galvez och är 19 år. Hon har rödbrunt hår och älskar att spela piano. Hon har skapat ett band som heter "Hot Hamburgers" Med hennes syster Gemma, hennes systers man Matthew och hennes vän Jack. 

En förklaring om hur du läser Galvez historian:

Gitana = Blå Text

Mamma Vivan = Orange Text

Stora Syster Gemma = Rosa Text

Pappa Mario = Röd Text

Matthew = Brun Text

Jack = Grön Text

Bartender = Grå Text

Övrig person = Lila Text

När en person pratar börjar meningen alltid med ett -. När någon tänker börjar alltid meningen med ett " och slutar med ett ".

Tex - Hej... eller "Usch.."


Vill du läsa Del 1, 2 eller 3. Gå in på www.thesimse.webs.com och klicka på "Galvez" Där finns också en förklaring och de tre första historierna!

Ha det skoj!



Av Kim Andersson - 14 januari 2011 14:24

Ja! Jag hade tänkt att göra det lite enklare för er att läsa mina historier så jag skapar en blogg. Då tänker jag skriva lite här, och lite där.

Men här ska jag mest skriva om ja, mina historier såklart och lite annat. Men kanske tar jag bort något till något annat? Och såklart får ni kommentera var ni vill. Här eller på thesimse.webs.com

Tänkte också testa att lägga in en bild... Och glöm inte att du bara får kopiera bilder på kategori bilder i min webs hemsida. :)


Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Min blogg som handlar om The Sims 3

Annat

Sök i bloggen

Fråga mig

28 besvarade frågor

Omröstning

Ska jag göra en historia på Kalliomaa familjen ?
 Ja !
 Nej
 Ingen åsikt
 Du kan lika gärna sluta blogga igen

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<<
Januari 2011 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Översätt bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards